Stage | VBdesign - Bert Voordeckers

Stage | VBdesign | Photoshop | Bert Voordeckers
Gepost op
vrijdag 27 april 2018 om 10:15
Gepost door
admin@nimor

Voor dit project moest er een grafisch ontwerp uitgewerkt worden voor de klant, Bert Voordeckers.

De opdracht was volgende:

Deze klant is een creatieve interieur designer en had wel zo zijn eigen idee van hoe hij zijn website er zou willen laten uitzien. Hij leverde ons volgende idee aan:

“Als openingsscherm zou ik graag een 2 luik zien. Aan 1 kant ‘Studio Bert Voordeckers’ met een foto die duidelijk maakt dat ik ideëen uitwerk en uitteken. Aan de andere kant Unique Floors, Unique Walls met een foto van een van de technieken die ik zet op muren ed. Van daaruit kan je dan verder de mogelijkheden aanreiken om verdere detail te zien."

Meer info

Voorbeelden die de klant mooi vond:

 

 

Ik heb mij hier gebaseerd op het tweede voorbeeld. De klant leverde ons een groot aantal afbeeldingen van zijn realisaties aan, die gebruikt konden worden in het design. Ook heeft hij tekst aangeleverd over zijn visie en wat hij belangrijk vindt in zijn werk.

 

De klant zou ons ook nog een logo en huisstijl aanleveren, maar die info had Bert Vanhees aanvankelijk nog niet ontvangen . Hij vroeg mij om toch al een design uit te werken om zo de klant toch al van een voorbeeld te voorzien.

 

Als eerste ben ik begonnen met wat inspiratie te zoeken via google, voor de intro pagina. Vanaf daar heb ik dan eerst de intro pagina uitgewerkt met een 2 luik. Nadien ben ik dan gestart aan de homepagina, van daaruit heb ik dan verder ook de overzichtspagina en detailpagina kunnen uitwerken, met hier en daar wat verschillen in getoonde secties.

 

Bekijk beneden het resultaat van de uitgewerkte layout.

Extra Beeldmateriaal